SitinhoValgorge
[Home] [Voorwoord] [De omgeving] [Het huis] [Algemene informatie] [Huren en Prijzen?] [Hoe komt u er?]

De praktische indeling

In het huis vindt u een grote woon/eetkamer met een prachtige ingebouwde houtkachel en open keuken, drie slaapkamers, een badkamer met toilet en een gEethoek in de Sitinho met tafel die uitgeschoven makkelijk voor 6 personen plaats heeftrote bijkeuken. De zithoek met gezellige haard in d SitinhoBovendien is er een super overdekt terras met BBQ en (eet)tafel voor en een open terras met grote vaste (eet)tafel achter het huis.

Voor de plattegrond met terrassen klik hier.
De woonkamer met grote houtkachel, eethoek
 en volledig ingerichte keuken. 

In de woonkamer vindt u verder de telefoon aansluiting voor ADSL (Orange livebox) en een cd/cassette speler. Op de begane grond zijn ook nog twee slaapkamers, de  badkamer en de trap naar de mezzanine en de derde slaapkamer.

 

Kijkjes in de praktische en volledig keuken met moderne combi magnetron, gas kookplaat, koelkast, aDe keuken in de Sitinho is van alle gemakken voorzienfwasmachine, mixer, water De keuken in de Sitinho is van alle gemakken voorziensnelkoker, broodrooster, e.d.

 

 

 

 

In de bijkeuken vindt u een tweede toilet, de grote boiler, een garderobe, de wasmachine, een koelkast en een vriezer. U kunt uw kleren en andere spullen goed opbergen in de grotendeels ingebouwde kasten op de slaapkamers.


De televisie hoek op de mezzanine is een ideale plaats om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen in Nederland en het weer. Natuurlijk kunt u de tv ook uit laten en dan is het een heerlijke rustige hoek. Bijvoorbeeld om in een goed boek weg te duiken!

De tv hoek in de Sitinho met satelliet en binnehuis antenne

 

De Sitinho gezien vanuit de tuin.

Sitinho vanuit het oosten gezienSitinho vanuit het zuiden gezien

 

 

 

 

 

 

 

Op het overdekte terras is het goed toeven tijdens de heetste uren van de dag of 's avonds na zonsondergang. Pak één van de luie stoelen en geniet!

Grote tafel waar het heerlijk toeven isHet 40m² grote overdekte terras van de Sitinho

Op de barbecue op het terras kunt u een heerlijke maaltijd bereiden.
 

 

 

 

 

Klik hier om te zien of uw de door u geprefereerde periode nog vrij is,

of eMail ons als u vragen hebt of wilt reserveren.

 

Home Voorwoord De omgeving Het huis Algemene informatie Huren en Prijzen? Hoe Komt u er?

 

© hapc

Last updated: 04.09.2018