Hoe komt u er?

De Sitinho ligt links van de CD24 richting Valgorge. Op Google Maps:

Ongeveer 2,5km voor Valgorge ten zuiden van de weg, 70m van de rivier.

Route vanuit Rotterdam:

Via: Breda, Antwerpen, Brussel, Luxemburg, Nancy, Dijon, Lyon, Privas (sortie 16 le Pouzin/Privas van de Autoroute du Soleil) en Aubenas.
Dan neemt u de afslag 16 le Pouzin/Privas en u volgt daarna de bordje voor Aubenas (alsmaar over de D104).

Klik om te vergroten

Alternatiefis doorrijden tot Montélimar en de afslag 17 Montélimar Nord van de Autoroute du Soleil nemen
Daarna volgt u de borden richting le Teil
(over de N7 en de N102).

Via le Teil
Klik om te vergrotenOp de rotonde na tweede brug over de Rhône niet rechtsaf de N86 richting Aubenas/Privas volgen!  U gaat rechtdoor over de rotonde en slaat op de eerstvolgende T-kruising linksaf en gaat Le Teil in. U rijdt recht door de stad en u neemt de N102 in de richting van Aubenas. Na ongeveer 25km, vlak voor Lavilledieu, slaat U af naar links en U komt dan op de D103 naar St Germain en Vogüé.

  Via le Pouzin
Klik om te vergrotenNa de afslag van de autoroute en betaling van de tol gaat u rechtsaf de N104N richting Le Pouzin op. In Le Pouzin volgt u de N104 richting Privas. Daar aangekomen blijft u op de N104 richting Aubenas.

En na Vogüé?

Vogüé - Valgorge
Klik om te vergroten
In Vogüé, een prachtige oude middeleeuwse vesting die U zeker nog eens moet gaan bekijken, aangekomen gaat U op de T-kruising naar rechts en dan over de D579 naar Saint Sernain, daar slaat U links af en neemt de D103 richting naar Lachapelle s Aubenas. Voordat u daar aan komt gaat u de N104 richting Largentiere en Alés op. U komt na zo'n 7km in Uzes en daarna komt u op een rotonde en daar gaat U rechtsaf de D5 naar Largentière op. U rijdt door het centrum van dit schilderachtige dorp en blijft de D5 richting Valgorge volgen. In Luth maakt de weg een bocht naar links en wordt dan de D24 die naar Valgorge leidt.

En na Aubenas?

Aubenas - Valgorge
Klik om te vergrotenNa de brug over de Ardéche komt u op een grote rotonde en daar gaat u rechtsaf naar Aubenas. Na die rotonde blijft u alsmaar de N104 richting Largentiere en Alés volgen (over verschillende grotere en kleinere rotondes langs het ziekenhuis en door een industrie/winkel gebied). Zo'n 15km na de grote rotonde na de brug over de Ardéche komt u in Uzes en daarna komt u op een rotonde en daar gaat U rechtsaf de D5 naar Largentière op. U rijdt door het centrum van dit schilderachtige dorp en blijft de D5 richting Valgorge volgen. In Luth maakt de weg een bocht naar links en wordt dan de D24 die naar Valgorge leidt.

Vlak voor Valgorge
Klik om te vergrotenNa ongeveer 17km ziet U aan uw rechterhand de afslag naar Laboule, die laat U liggen. U volgt de D24 en ziet al snel links de camping municipal van Valgorge.

De ingang 'zomer'
Klik om te vergroten

De ingang 'winter'
Klik om te vergroten

300m na de camping municipal, U rijdt nog langs een groot langgerekt woonhuis dat direct aan de D24 ligt, ziet U aan uw linkerhand de steile afrit naar de Sitinho. De afrit/ingang naar het terrein is te herkennen aan twee 'en pierre' pilaren van ~1m hoog aan weerszijde en een postbus aan de linkerkant van de D24.

 

Home Voorwoord De omgeving Het huis Algemene informatie Huren en Prijzen? Hoe Komt u er?

 

© hapc


Laatste update: 04.09.2018