SitinhoValgorge
[Home] [Voorwoord] [De omgeving] [Het huis] [Algemene informatie] [Huren en Prijzen?] [Hoe komt u er?]

 

De Omgeving

Sitinho
De Sitinho is gelegen in de vallei van de rivier La Beaume op zo'n 20km van Largentière en 2km voor Valgorge. Net onder Chastanet, op 500m hoogte en duBlik op Valgorge Le Villards lekker fris 's avonds, ook in de heetste periode van de zomer. 

Voor meer natuur rondom het huis klik hier.
 
Het is een uiterst rustig gebied van waaruit u de interessante plekjes in de Ardèche gemakkelijk bereikt. Een ideaal oord voor wandelaars (we hebben wandelroutes voor dichtbij het huis in het Nederlands en in het Frans en voor wat verder weg ook in het Frans), fietsers en zij die alleen maar lui willen zijn of rust, kalmte en gemoedelijkheid zoeken!

Ardèche
 Het departement Ardèche is kleurrijk en gevarieerd, met zijn kastanjebomen, pijnboombossen, enorme kalksteenformaties en uitgestrekte vulkanische en Kaart van de ArdècheLigging van de Ardèche in Frankrijkgranieten plateaus. Voor bezienswaardigheden klik hier.

De indrukwekkende natuur van z'n Gorges (diepe kloofdalen) en de grotten van Orgnac zijn van een ongeëvenaarde schoonheid! 

Rivieren en meren zijn schoon, helder en ideaal voor baden, vissen en wildwatersporten.

 

 

ValgorgeHet parkje in het centrum van Valgorge
Het gemeentehuis in Valgorge
Valgorge ligt op 560m hoogte, halverwege de col de Meyrand(1370m) en ongeveer 22km van Largentière. Het dorp heeft alles wat u dagelijks nodig heeft: een kleine supermarkt waar u ook brood kunt kopen. Er zijn ook een bar,een garage en een hotel/restaurant.

 

 

Wandelen? Bekijk de filmpjes:

Roubreau Brison Roche 

Sentier de Frejasses

Valousset Pied de Boef

 

Klik hier om te zien of uw de door u geprefereerde periode nog vrij is,

of eMail ons als u vragen hebt of wilt reserveren.

 

 

Home Voorwoord De omgeving Het huis Algemene informatie Huren en Prijzen? Hoe Komt u er?


© hapc

Last updated: 18.09.2018